Minden kategória

LED Stadion Light sportpálya világítás Betterled FL17 téli olimpiai sípálya stadion világításhoz

Idő: 2023-04-28 Találatok: 149

LED stadion világítás sportpálya világítás Betterled FL17 téli olimpiai sípálya stadion világításhoz  

Most, az elmúlt évektől eltérően, a világ minden tájáról érkező gyerekeknek lehetőségük nyílik téli sportok űzésére, köszönhetően a beltéri sípályáknak, korcsolyapályáknak, hószimulátoroknak és egyéb látványosságoknak, amelyek felbukkannak még a legmelegebb éghajlatú országokban is.

A síterepek és korcsolyapályák térnyerésével nagyon fontossá válik a helyszín fejlesztése. Ilyenkor érdemes megfontolni a világítást, ezért a led stadionlámpák elengedhetetlenek, különösen a nagyszabású versenyeken, mint például a téli olimpia, nagyon fontosak a professzionális LED lámpák

A Shanghai Betterled (Leiqiong) Lighting Technology Co., Ltd. mindenféle LED-es stadionvilágítás professzionális gyártója.


1.Betterled led stadionlámpa/futballlámpa Külön moduláris felépítés, 240 W-os mindegyik moduláris egység a meghajtóval összekapcsolva.

2. Betterled led terepi világítás az eredeti Lumileds/CREE nagy fényerejű chipekkel, hosszabb élettartammal.

3. Optikai lencse, An-ti UV, áteresztőképesség > 94%, professzionális fényeloszlás: 10°/25°/45°/60°/90°.

4.LED sportpálya világítás CREE / Lumileds chippel, CRI > 80 , nagy fényhatékonyság 140Lm/w.

5.Betterled kültéri led árvíz könnyű, sok meghajtóval opcionális, mint például Meanwell, Inventronic, Sosen, Moso, Lifud stb. 5 év garancia, szintén, mint a Done, HT stb. 3 év garancia.

6. Betterled világítás IP66 Vízálló, edzett üveglencsével védi a LED-et, és könnyen tisztítható a LED-es sportpálya világításhoz.

7.Betterled stadion led árvízi világítás minőségellenőrző osztálya átfogó vizsgálatokat végez, beleértve a világítási tesztet, a teljesítménytesztet, a nagyfeszültségű tesztet, a vízálló tesztet, a talajtesztet stb. A hibaarány szigorúan 0.1% alá esik. A minőség garantált.

file_11655456368403.webp

file_01655456368403.webp

file_41655456368403.webp

file_21655456368403.webp

file_31655456368403.webp


Betterledről

Betterled (Shanghai Leiqiong Lighting Technology Co., Ltd.) 2009-ben alakult, Sanghajban található. Eleget tettünk az ISO9001: 2015 minőségbiztosítási rendszer tanúsításon, az ISO14001: 2015 környezetirányítási rendszer tanúsításon és az ISO45001 munkahelyi egészségügyi és biztonsági rendszer tanúsításon. A Betterled erős K+F személyzettel rendelkezik, akik professzionálisak a LED-alkalmazások, az elektronika, a világítás, a szerkezet, a speciális LED tápegység, a műszaki tervezés és így tovább. Több mint 10 féle éves fejlesztésű termék fejlesztésének és gyártásának szentelik magukat, amelyek fejlett technológiájúak, divatosak és kiváló minőségűek. Minden termékünk CE-jóváhagyással és RoHS-megfelelőséggel rendelkezik, a termékek egy része SAA,CB-t nyer. ,GS, UL tanúsítvány. A termékek több mint 90%-át Európába, Észak-Amerikába, Ázsiába és más területekre exportálják. A "termékminőséget" tekintjük alapunknak, a "megbízhatóságot, a gyakorlatiasságot és az alacsony költséget" pedig a terméktervezési koncepciónak, hogy kiváló minőségű termékeket biztosítsunk az iparág legjobb szolgáltatásával, és becsületes és felelősségteljes módon bánjunk az ügyfelekkel. Jobb világítás, jobb világ!


termék bemutatása

1


FAQ

1.A LED világítás színhőmérséklete?

2700/3000/4000/5000/5700/6000/6500K


2. Milyen lámpákat lehet lecserélni a LED világításra?

Halogén, HPSL és kompakt fénycsövek.


3. Bármilyen OEM-tartozék biztosítható, ha a szabványos nem működik a telepítéshez?

Igen, az OEM/ODM támogatás a különböző alkalmazáskérésekhez.


Előnyök


1.3. Minőségellenőrzés A kiváló minőségű szerkezetek pótlása érdekében hatékony és hatékony minőségirányítási rendszert tartunk fenn, minden tartozék elfogadja minőségellenőrünk általi ellenőrzést, és miután elkészült, minden lámpának el kell végeznie az öregedési tesztet, és jó állapotban kell tartania a kiszállításhoz.

2.7. MINDEN fajta kiállítás. Betterled számos kiállításon vett részt, mint például a hongkongi tavaszi és őszi vásáron, a lengyelországi vásáron minden évben, a mexikói kiállításon, a spanyol kiállításon, a vietnami vásáron és így tovább. (A 2020-as koronavírus esetében csak a Guangzhou kiállításon vegyen részt)

3.8, Készítsen fényképeket a gyártásról. A gyártási lámpákról az ügyfél megrendelésére tudunk fotókat adni, hogy az ügyfél nagyon jól tudja a körülményt.


Cég bemutatása


2009-ben alapítottak Sanghajban, és a fény- és világítástechnikai ipar legjelentősebb kereskedőjeként ismernek el bennünket, széles választékot kínálva LED utcai fény, led highbay light, led fényszóró stb. Ezeket a termékeket kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával és a legfejlettebb technikák felhasználásával gyártják neves beszállítóink, hogy megfeleljenek a globális minőségi szabványnak. Továbbá a kínált választékot különböző minőségi paramétereken teszteli tapasztalt minőségellenőri csapatuk. Kínált termékpalettánkat széles körben értékelik ügyfeleink páratlan tulajdonságaik miatt. Az ügyfelek különféle igényeinek kielégítése érdekében ezeket a termékeket különféle specifikációkkal kínáljuk. Értékes ügyfeleink piacvezető áron vehetik igénybe ezeket a termékeket nálunk. Mentorunk 1 látomásos irányítása alatt sikerült a siker csúcsára helyeznünk magunkat. Gazdag iparági tapasztalata és szakértelme lehetővé teszi számunkra, hogy dicséretes pozíciót szerezzünk a területen.