Minden kategória

Vállalati profil

2023-04-07_091424

Betterled (Shanghai Leiqiong Lighting Technology Co., Ltd.) 2009-ben alakult, Sanghajban található. Eleget tettünk az ISO9001: 2015 minőségbiztosítási rendszer tanúsításának, az ISO14001: 2015 környezetirányítási rendszer tanúsításának és az ISO45001 munkahelyi egészségügyi és biztonsági rendszer tanúsításának.

A Betterled erős K+F személyzettel rendelkezik.

professzionális a LED alkalmazások, elektronika, világítás, szerkezet, LED speciális tápegység, műszaki tervezés és így tovább.

Több mint 10 féle éves fejlesztésű termék fejlesztésének és gyártásának szentelik magukat, amelyek fejlett technológiájúak, divatosak és kiváló minőségűek. Minden termékünk CE-jóváhagyással és RoHS-megfelelőséggel rendelkezik, a termékek egy része SAA,CB-t nyer. ,GS, UL tanúsítvány. A termékek több mint 90%-át Európába, Észak-Amerikába, Ázsiába és más területekre exportálják.

A "termékminőséget" tekintjük alapunknak, a "megbízhatóságot, a gyakorlatiasságot és az alacsony költséget" pedig a terméktervezési koncepciónak, hogy kiváló minőségű termékeket biztosítsunk az iparág legjobb szolgáltatásával, és becsületes és felelősségteljes módon bánjunk az ügyfelekkel.

Jobb világítás, jobb világ!

Bizonyítvány

folyamat