Minden kategória

Led Tunnel Light

A LED Tunnel Light egyfajta fényhatékony és energiatakarékos lámpa, amely nem okoz vakítást vagy egyéb kellemetlenséget. Az importált anyagokat reflektorként és pontos fényeloszlási tervezésen keresztül használják, 0.9-nél nagyobb teljesítménytényezővel, nagy visszaverési hatékonysággal, jó fényáteresztő képességgel, energiatakarékossággal és környezetvédelemmel.

A LED fényforrás a következő előnyökkel rendelkezik:

(1) Kis fénycsillapítás: ha a hőelvezetési feltételek jók, a LED fénycsillapítása az első 10000 10000 órában pozitív, a LED fénycsillapítása az első 3 10 órában 50000% - 30%, és a LED fénycsillapítása az első XNUMXh alapvetően XNUMX%, ami jóval alacsonyabb, mint a közönséges közúti világítási fényforrásé, és a lumineszcencia is stabilabb.

(2) Magas színvisszaadás: általában a LED színvisszaadása körülbelül 70-80,

(3) Élettartam: a LED élettartama magasabb, mint az általános közúti alagút világítási forrásé, és most általában meghaladja az 50000 XNUMX órát.

(4) Ár: Bár a LED-es lámpafej jelenlegi ára magasabb, mint a hagyományos világítólámpáké, a gyártástechnológia érettségével az ára meredeken csökken. A Led előnyei a magas karbantartási együttható, a jó biztonsági teljesítmény, a stroboszkóp nélküli, az energiatakarékosság és a környezetvédelem.