Minden kategória

Solar Street Fény

A szoláris utcai lámpák a napfényt használják energiaként, az akkumulátort energiaként, a LED-lámpákat pedig fényforrásként. A szoláris utcai lámpák nappal tölthetők, éjszaka pedig használhatók bonyolult és költséges csőfektetés nélkül. Tetszőlegesen beállíthatják a lámpák elrendezését, amely biztonságos, energiatakarékos, környezetszennyezésmentes, nem kézi működtetésű, stabil és megbízható, energiatakarékos, energiatakarékos és karbantartásmentes.

A rendszer napelem modulból (tartozékkal együtt), LED lámpasapkából, vezérlőből, akkumulátorból és lámpaoszlopból áll. A napelemes rendszerben az akkumulátor teljesítménye közvetlenül befolyásolja a rendszer átfogó költségét és élettartamát. A BETTERLED Lighting cégünk által használt akkumulátor lítium-vas-foszfát akkumulátor, élettartama 5-8 év. Napelem poliszilícium fotovoltaikus napelemet használunk, magas fotoelektromos átalakítási hatékonyság, gyorsabb töltési sebesség. A lámpatest nagynyomású présöntvény alumíniumot használ, nagyon erős, és jó a hőelvezetéshez is.

Elősegíti a rendszer méretének csökkentését; A töltés- és kisütésvezérlő optikai vezérléssel, idővezérléssel, túltöltés elleni védelemmel és fordított csatlakozás elleni védelemmel rendelkezik, ami költséghatékony.