Minden kategória

A Betterled Lighting esetében a minőségre összpontosítunk.

1. Eladás előtti szolgáltatás

A Betterled Lighting 10+ professzionális tervezővel és mérnökkel rendelkezik. Gazdag tapasztalattal rendelkeznek a kültéri és ipari világítástervezés terén, mint például a szerkezettervezés, az optikai tervezés, a hőkezelési rendszerek tervezése és a formatervezés.

2. Eladó szolgáltatás

Számos gyártó és tesztelő berendezés áll rendelkezésünkre, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy cégünk minden terméke megbízható, tesztelhető és jó minőségű, és a termelési létesítmények és kapacitások a csúcsok ezen a területen. A termékek majdnem 90%-a CE CB ROHS ENEC és egyéb tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Betterled Light a tesztjelentést és az IES-fájlt átadhatja az ügyfeleknek, hogy a termékek minősítettek legyenek.

3. Értékesítés utáni szolgáltatás

A Betterled Lighting feldolgozza az áruk kiszállítását, miután az ügyfél átvette, megerősítjük az ügyfelekkel, ha az áru jól van csomagolva. Ha bármilyen probléma van a termékekkel, a Betterled segít megtalálni az okot, és segít a vásárlóknak a probléma gyors megoldásában.

1. Eladás előtti szolgáltatás

Több mint 10 professzionális tervezőnk és mérnökünk van. Tervező csapatunk kiválóan alkalmas kültéri és ipari világítástervezésre, például szerkezettervezésre, optikai tervezésre, hőkezelési rendszer tervezésére és formatervezésre.

2. Eladó szolgáltatás

Számos gyártó és tesztelő berendezés áll rendelkezésünkre, hogy cégünk minden terméke megbízható, tesztelhető és kiváló minőségű legyen

Termelő létesítmények és kapacitások

Tesztelő berendezések

1) Optoelektronikai teszt

2) Sóspray-teszt

3) Hőmérséklet-ellenőrző műszer

4) Földellenállás teszt

3, értékesítés utáni szolgáltatás

Az áruk kiszállítását az ügyfelek kézhezvétele után fogjuk feldolgozni, erősítsük meg az ügyfelekkel, hogy az áru jól be van-e csomagolva. Ha bármilyen probléma van a termékekkel, segítünk megtalálni az okot, és segítünk az ügyfeleknek a probléma gyors megoldásában.

H6WL-4236-6074-c385-a7bb-722d

ÉRDEKLŐDÉS